Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med DR Vokalensemblet

AUG
08

Koncert med DR Vokalensemblet


Dato Søndag d. 8. august 2021, Kl. 17:00 til kl. 18:15
Pris
Billetter købes på: drkoncerthuset.dk - Standard billet 100,00 DKK Ung u. 30 år 65,00 DKK
Koncert med DR Vokalensemblet

DR Vokalensemblet hylder sommeren med en koncert, som kommer vidt omkring i vores danske landskaber. Lyse nætter, vilde blomster og kølig sommerregn har inspireret vores fineste digtere og komponister til at skabe de sommerlige ord og toner, som du kan opleve denne eftermiddag.

”Yndigt dufter Danmark i skærsommerluften…” sådan lyder de første linjer i en af dansk kormusiks skønneste perler af Svend S. Schultz, som med sit tonesprog og poesi synes at indfange selve essensen af vores danske sommer.

Denne eftermiddag kan du opleve de kendte toner sammen med en smuk buket af dansk kormusik, når den er allerbedst. DR Vokalensemblet og Carsten Seyer-Hansen har sammensat et program fuld af sommerlige toner og værker af danske komponister, som har fået klassikerstatus i det danske korrepertoire.

Men æren er ikke komponisternes alene. De er nemlig tæt forbundne med de store danske digtere og forfattere, som har sat ord på sommeren gennem tiden – fra H.C. Andersen og Johannes V. Jensen til Benny Andersen og Thorkild Bjørnvig, som alle er repræsenteret ved denne koncert.

Med elskede danske sange som ”En yndig og frydefuld sommertid” og ”I Danmark er jeg født” på programmet håber DR Vokalensemblet, at det også bliver muligt at samles om en fællessang eller to i løbet af koncerten.