Dato Søndag d. 12. juni 2022, kl. 16:00
Fri Entré
10 års jubilæums koncert - Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor

Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor fylder 10 år og det fejres med en skøn jubilæumskoncert i Sorø Klosterkirke søndag den 12. juni kl. 16.00 sammen med

Strygekvartet:

Paulina Storbacka, violin, Lisa Zouh, violin, Line Fafner, bratsch, Tittit van der Pals, cello

Solister: Louise Pape, sopran og Emil Lykke, tenor

Organist og pianist: Solveig Bjergkvist

Dirigent: Merethe Køhl Hansen

”Vi har været i musikarkiverne og fundet vores hits frem fra alle 10 år og arrangeret dem for strygekvartet og klaver/orgel.”

Derudover vil der blive overrakt 2 års nål til de sangere der har opnået den.

I løbet af de 10 år har Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor givet talrige koncerter og sunget til festlige gudstjenester både hjemme i Sorø og i resten af landet. Derudover er det også blevet til flere korrejser i hhv Tyskland, England og Tjekkiet. Koret optager løbende nye sangere i både korskolen, drengekoret og mandskoret og hvis man er interesseret i at være med, så er man velkommen til at henvende sig til dirigent Merethe Køhl Hansen.