Koncert foredrag med Jakob Brønnum om nobelpristagerens Bob Dylans sange og tekster.

Dato Torsdag d. 14. oktober 2021, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Sted Sorø Sognegård, Munkevænget 22, 4180 Sorø, Munkevænget 22, 4180 Sorø
Der er gratis adgang.

Jakob Brønnum har skrevet den eneste bog på dansk, der gennemgår alle nobelpristagerens Bob Dylans tekster frem til 2020 (Sange ved himlens port, Forlaget Eksistensen) - og i en del år har han desuden givet kirkekoncerter med fortolkninger af Dylans sange. Her kombineres det i et koncertforedrag. Jakob Brønnum viser nogle af de træk, der har placeret Bob Dylan blandt de største litterære navne og giver prøver på de overraskende mange steder i værket, hvor Dylan trækker på og refererer til det bibelske univers. Undervejs hører vi nogle af sangene live med Jakob Brønnum på guitar og sang.

Jakob Brønnum er en rutineret og populær foredragsholder. Han er forfatter til godt 35 bøger, både skønlitteratur og faglitterære bøger. Jakob Brønnum er redaktør af Præsteforeningens Blad, litteraturredaktør og medlem af den faste skribentgruppe på POV International og redaktør af tidsskriftet Den smalle bog. Han er uddannet teolog.

Jakob Brønnum kommer over hele landet. Han har holdt foredrag i Københavnsområdet, i Hvidovre, Rødovre, Hillerød, Lillerød, på Nørrebro og i Valby, mange steder omkring Århus, i Horsens, Løgumkloster, Samsø, Nykøbing Mors, Nakskov, Ebeltoft, Odense og rundt omkring på Fyn, Slagelse, Sorø, Køge og mange andre steder.