Dato Onsdag d. 29. september 2021, kl. 19:00
Sted Sorø Klosterkirke
120,- Tilmelding via LOF
Foredrag med journalist og bibelnørd Rasmus Birkerod "Herodes"

Tilmelding via LOF https://lof.dk/soroe/foredrag-...

HISTORIEN OM KONG HERODES er også en nøgle til at forstå den verden, som Jesus kendte til. For nok er Herodes i Bibelen kendt som kongen, der ville dræbe alle drengebørn i Betlehem for at komme Jesus til livs. Men fra de romerske skrifter ved vi, at Herodes var meget mere. HER FÅR DU et nuanceret billede af Kong Herodes; en lærd mand, en fremragende politiker og en ven af Kejser Augustus. Det er en livshistorie om ondskab, skønhed og totalt vanvid. FÅ INDSIGT I DE DRAMATISKE ØJEBLIKKE, der ikke bare dannede optakt til Det Nye Testamente og fik afgørende betydning for verden på Jesu tid. Men som også satte gang i gigantiske byggeprojekter, som vi stadig kan opleve - her 2.000 år senere.