• Begivenheden har allerede fundet sted.
Mandag d. 1. juni 2020, kl. 10:00

Kirkeårsdag: 2. Pinsedag

Kirkebil til alle gudstjenester for sognets beboere. Egenbetaling 10,- kr. hver vej til og fra hjemmet. Bestilling af kirkebil til højmesser senest fredag kl. 16.00 direkte hos Taxa Sorø, tlf. 7023 0918

Cellisten Tittit van der Pals er oprindeligt fra Göteborg og har diplomeksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København samt Post Graduate Studies, Master in Performance ved Royal Northern College of Music i Manchester og Royal Scottish Academy of Music and Drama hos prof. Johannes Goritzki. Desuden har hun deltaget i internationale masterclasses hos de største cellister som E Blöndal Bengtsson, P Wispelwey, R Kirschbaum og F Helmersson.

Med base i København har Tittit har etableret sig som en meget aktiv og efterspurgt freelance- musiker. Hun spiller i og er initiativtager til en række nyskabende ensembler Florin Harp Trio og Trio Belle Èpoque, som kombinerer musik og historiefortælling. Tittit er også kunstnerisk leder for Musikforeningen på Folke Bernadottes Allé.

Cellist Tittit van der Pals medvirker- læs mere