• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 1. november 2019, Kl. 14:00 til kl. 17:00

Fredage fra 11. oktober (undtagen 18/10) til og med 13. december kl. 14.00-17.00 i Sorø Sognegård

Alle børn fra 7-års alderen er velkomne. Vi arbejder med filt, læder, stofmaling, kurvefletning, trædekorationer mv. Børnene nyder at lave deres egne julegaver til familie og venner, og de lægger megen omhu og kærlighed i arbejdet. Undervejs serveres en lille forfriskning for børnene. Sognepræst Lis Samuelsen læser bibelhistorie for børnene, mens de voksne, populært kaldet ”Nonnerne”, holder en lille pause.

Sæsonen afsluttes med Luciaoptog i Sorø Klosterkirke fredag 13. december kl. 17.00.

Der opkræves 20 kr. til opstart. I løbet af sæsonen opkræves endvidere beskedne beløb til materialer.

"Nonnerne" og sognepræst Lis Samuelsen
Sognegården, Munkevænget 22, 4180 Sorø