• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 24. oktober 2019, kl. 19:30

Med udgangspunkt i deres eget ægteskab kaster ægteparret Benedikte Vejlby Baggesgaard og Jakob Køhn Andersen, hhv. sognepræst i Holme Kirke og provst i Skanderborg Provsti, et kærligt og humoristisk blik på de faldgruber, de fleste par oplever i den daglige trummerum med børn/sammenbragte familier. Med reference til Bergman og Ibsen gengives typiske situationer, der kunne opstå i et hvilket som helst ægteskab.

Pris 50 kr. pr. person, incl. vin og snacks - MobilePay/bankoverførsel/kontant - betales på aftenen

Medvirkende
Foredragsholdere: Ægteparret Benedikte Vejlby Baggesgaard og Jakob Køhn Andersen, hhv. sognepræst i Holme Kirke og provst i Skanderborg Provsti
Sognegården Munkevænget 22, 4180 Sorø