Dato Søndag d. 18. december 2022, kl. 16:00
Gratis adgang
Julekoncert med Chorus Soranus

Chorus Soranus synger julen ind i Sorø Klosterkirke med en skøn julekoncert fyldt med elskede, kendte julesange og -salmer, kombineret med en perlerække af ny og gammel musik.

Sammen med publikum synges flere af de elskede julesalmer indimellem, at Chorus Soranus og de fabelagtige musikere fremfører toner fra baroktiden med satser fra Vivaldis “Gloria”, over romantikkens dramatiske musikalske skildringer og til vor tids skønneste korkomponisters enkle og samtidig farverige bud på, hvordan julens budskab formidles i toner og sang.

Medvirkende: Chorus Soranus under ledelse af Kristine Vad og sammen med oboist Erika Tani, pianist Malene Thastum og organist Merethe Lammert Køhl Hansen.