Dato Onsdag d. 24. august 2022, kl. 17:00
Sted Sorø Klosterkirke
fri entré

Anne Kirstine Mathiesen er Organist og Kantor ved Sct. Nicolai kirke, Køge

Anne Kirstine Mathiesen studerede orgel på det kgl. Danske Musikkonservatorium i København som elev af Professor Hans Fagius og Jesper Madsen.

Hun tog kandidateksamen i 1993 og efter videre studier i solistklassen fik hun en anmelderrost solistdebut i 1995 i Helligåndskirken, Kbh.

Anne Kirstine har en omfattende koncertvirksomhed som orgelsolist, akkompagnatør og kammermusiker i både ind- og udland.

Hun var som helt ung organist ansat ved Havdrup Kirke, Roskilde Stift, senere Københavns Domkirke og fra 1992 ved Sct. Nicolai kirke i Køge.

Bag sig har hun flere CD-indspilninger – læs evt. mere på hendes hjemmeside.

Se mere her: Orgelkoncert med Anne Kirstine Mathiesen - fri entré - Sorø Internationale Musikfestival (soroemusik.dk)