Akademigrunden 4, 4180 Sorø

Kirken er åben kl. 9-16 - alle dage - gratis adgang - (Kirkedøren er tung - træk til!!) Kirken kan være lukket pga. manglende adgangsforhold eller igangværende renoveringsarbejder, der umuliggør besøg.  Under hensynstagen til, at kirken er under hovedrenovering 2019-2021, er der lukket for rundvisninger og grupper.

OBS! Ved gudstjeneste, kirkelige handlinger og særlige arrangementer er kirken lukket for besøgende. Der tages endvidere forbehold for aktiviteter, det ikke er muligt at programsætte. Kendte lukninger p.t., udover gudstjenester:

Fredag 22. november kl. 12.30-14.30

OBS! Der er INGEN rundvisninger v/guide i Klosterkirkens renoveringsperiode 2019-2021

Sorø Klosterkirke ejes af Stiftelsen Sorø Akademi

Turistguide Vest- og Sydsjælland:

For kørestolsbrugere og andre interesserede er der udarbejdet en turistguide, herunder Sorø Klosterkirke, med beskrivelser af attraktionernes indhold, adgangsforhold, belægning, toiletforhold, parkeringsforhold og henvisninger til attraktionernes hjemmesider, hvor man kan finde mere information.